Breda 1880: Mijn liefste, er is iets verschrikkelijks gebeurd, gisteren tijdens mijn nachtelijke ronde heb ik verschijningen gezien die ik niet kan verklaren.

Ik wilde het eerst niet geloven, maar ik moet bekennen… Het spookt in de straten van Breda.
 

Ghost Tours Breda is een rondleiding door het centrum van Breda. Tijdens deze ‘Ghost Tour’ ga je onder begeleiding van een 19e  eeuwse stadswachter op zoek naar de legendes en spookverhalen in het historisch centrum van Breda. Onderweg hoor je de verhalen over misdaad, moord en zonden. Maar wees op je hoede want niet alle geesten houden van bezoek…

Informatie

Verzamelpunt: Kasteelplein

Duur: 1,5 uur (ongeveer 3 km)

Rolstoelvriendelijk: Ja, graag van tevoren melden i.v.m. kleine aanpassing route.

Taal: Nederlands

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.*

**Dit is een advies leeftijd. Ghost Tours Breda vertelt verhalen die mogelijk niet geschikt zijn voor onze jongere bezoekers. Bovendien is het een behoorlijke tocht die soms aardig wat concentratie vergt.

Met de Auto
Parkeergarage “de Barones” ligt op 3 minuten loopafstand van ons startpunt.

Overig:
De tours lopen van oktober tot maart, op vrijdag-, en zaterdagavonden. Reserveren is verplicht en kan gemakkelijk via onze website.
Het is ook mogelijk een privé tour te boeken (groepen vanaf 10 personen). Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier.

Tips:

 • Zorg dat u er minimaal 5 minuten van tevoren bent, zodat andere deelnemers niet op u hoeven te wachten. Later aansluiten is niet mogelijk.
 • Trek goede wandelschoenen aan en kleedt u zich passend n.a.v. de laatste weerberichten.
 • Er zullen geen schrik effecten, of andere acteurs zijn.
 • Het is niet mogelijk om onderweg te stoppen voor een toiletbezoek, dus zorg dat u van tevoren bent geweest. In geval van medische noodzaak, neem van tevoren contact met ons op!
 • Bij regen en sneeuw gaat de tour gewoon door, alleen in het geval van een weeralarm kan de tour worden afgelast. U krijgt dan de mogelijkheid om een andere datum uit te kiezen.
 • Het gebruik van verdovende middelen is tijdens deze tour niet toegestaan.
 • Wij hebben beperkte plaatsen en rekenen op uw komst, ook wanneer het slecht weer is. Indien u door onverwachte omstandigheden toch niet aanwezig kunt zijn, dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren te melden. Indien u later dan 24 uur van tevoren afzegt, zijn wij genoodzaakt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening te brengen.
 • Voor meer informatie over bovenstaande, zie ook onze algemene voorwaarden.
 • Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.

  2 weken geleden

  Ghost Tours Breda

  Hoewel er duizenden lichtjes door de stad heen rende, heeft deze groep de minder kleurrijke kant van Breda leren kennen... ... Bekijk meerBekijk minder

  Bekijk op Facebook

  3 weken geleden

  Ghost Tours Breda

  Vanavond 'leken' de straten van Breda leeg, maar deze groep weet inmiddels beter... ... Bekijk meerBekijk minder

  Bekijk op Facebook

  3 weken geleden

  Ghost Tours Breda

  Black Friday?! Het bewijst maar weer hoe zondig de straten van Breda zijn.... Daar zal deze groep het inmiddels wel mee eens zijn... toch? ... Bekijk meerBekijk minder

  Bekijk op Facebook

  3 weken geleden

  Ghost Tours Breda

  Een grote groep jonge accountants verruilde hun kantoor voor de zondige straten van Breda..... Zouden ze nog terug durven? ... Bekijk meerBekijk minder

  Bekijk op Facebook

  3 weken geleden

  Ghost Tours Breda

  Tussen kerst en oud en nieuw, als de ijzige kou buiten verruild is voor de comfortabele warme huiskamers, is er iets bijzonders te beleven in de straten van Breda. Om de drukte van kerstactiviteiten te ontlopen kun je een exclusieve Midwintereditie van onze Ghost Tour beleven. Een route rond het centrum met oude en nieuwe spookverhalen die het daglicht niet kunnen verdragen. Durf jij het aan?

  Boek snel want vol is vol!
  ... Bekijk meerBekijk minder

  Bekijk op Facebook